اول سيب زميني ها(خام) رو با يك قاشق ويا كارد خالي ميكنيد با هر كدوم كه راحتيد
بعد توي يه قابلمه پر از روغن هر دو طرفشو سرخ ميكنيم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سيب زميني شكم پر

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كنسرو تن ماهي: يك عدد
پيازچه: 10 عدد
خيارشور نگيني: 6 عدد
سس مايونز: 3 قاشق غذاخوري
فلفل سياه: به ميزان لازم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سالاد تن ماهي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:25 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم براي مرغ قالبي :
گوشت مرغ چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم
١/٢فنجون پيازچه خردشده

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 30 آذر 1395 | 9:46 | نویسنده : تک سیستم |

محتويات اين نوشيدني :
آب گاز دار (به سليقه خودتون با طعم ليمو يا ساده)
تكه هاي آلوئه ورا(كمپوت)


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني,نوشيدني آلوئه ورا

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 29 آذر 1395 | 9:30 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كره ٢٢٥گرم
آرد ٢٢٥گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , شيريني ونيز

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 28 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

سينه مرغ..يكعدد
پياز..يكعدد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 25 آذر 1395 | 9:28 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
برنج دو و نيم ليوان
ماست يك ليوان
روغن نصف ليوان
تخم مرغ سه عدد
آب زعفرون به ميزان زياد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 24 آذر 1395 | 15:26 | نویسنده : تک سیستم |

چاي لاته چاي معطر شده مخلوط باشير هست كه مخصوص كشور هند هست وبسيار خوش طعم ميتونين براتنوع هرچند بار درستش كنيد واز طعمش لذت ببرين

براي چهار ليوان چاي لاته
طرز تهيه:دوقاشق مرباخوري چاي سياه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني, چاي لاته

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:44 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم
سه ليوان شير
پودر ژلاتين سه قاشق مرباخوري
سه ق غ نشاسته ذرت
هفت الي هشت ق غ شكر


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني, روكر موز

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:40 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
شكر
تخم مرغ
روغن مايع


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , كيك هويج

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:36 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم : مايه خمير يك قاشق غذاخوري سرخالي ، يك چهارم پيمانه آب ولرم ، تخم مرغ دو عدد ، شكر چهل گرم ، نمك يك چهارم قاشق چايخوري ، كره نرم شصت گرم ، شير ولرم سه چهارم پيمانه ، آرد نيم كيلو دوسه قاشق كمتر يا بيشتر


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , دونات

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:33 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري
آرد نيم كيلو
وانيل نوك قاشق چاي خوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , پيراشكي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
برنج
لپه
گوشت چرخ كرده
پياز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 21 آذر 1395 | 9:27 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
خمير فيلو يا اگه نداشتين نون لواش سفيد نازك به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 20 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
اسپاگتي شماره ريز يك بسته كوچك 250 گرمي
قارچ ورق شده تازه 150 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 18 آذر 1395 | 9:19 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه يا فيله مرغ 180 گرم براي هر نفر (سينه 6 قسمت و فيله را 3 قسمت مي كنيم)
عسل 2 قاشق غذاخوري (يك قاشق براي نرم كردن گوشت و يك قاشق براي تهيه ي سس)


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 17 آذر 1395 | 9:59 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه ي درشت مرغ بدون استخوان براي هرنفر يك عدد
كره ي آغشته به جعفري 25 گرم
پودر سير 1 پينچ (مقداري كه بين دو انگشت به هم چسبيده قرار ميگيرد)

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 16 آذر 1395 | 9:49 | نویسنده : تک سیستم |

طرز تهيه: برنج رو طبق معمول خيس كنيد ولي نمك نريزين . موقع آبكشي كمي زنده تر بردارين .وقتي آبكش كردين آبش كاملا كه رفت برنج رو در يك ظرف بزرگ ريخته وشكر رو اضافه كنيد( ميزان شكر بستگي به ذائقه تون داره من براي دو ونيم پيمانه برنجي كه خيس كرده بودم دو سوم پيمانه شكر ريختم ).


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 15 آذر 1395 | 13:5 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
راسته گوساله يا بغل راسته: 1 كيلوگرم
قلوه گاه گوسفندي: 500 گرم
پياز سفيد و قرمز: 300 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 14 آذر 1395 | 10:1 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
بادمجان قلمي متوسط: 7 عدد
برنج: نصف پيمانه
گوشته ماهيچه: 350 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395 | 9:47 | نویسنده : تک سیستم |

مواد خمير:
زرده تخم مرغ 3 عدد
تخم مرغ كامل 1 عدد
نمك 1 قاشق چاي خوري
زعفران آب كرده 1 قاشق غذاخوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 11 آذر 1395 | 10:14 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كاهو يك بوته
تخم مرغ آب پز يك عدد
گوجه فرنگي يك عدد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 آذر 1395 | 11:7 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه مرغ پخته شده (بخارپز): حدود 100 گرم و يا براي هر فنجان سوپ يك قاشق غذاخوري ريز شده
آب مرغ (استاك) 2.5 ليتر و يا به هر 1.5 ليتر آب 2 عدد گالينابلانكاي مرغ اضافه مي كنيم تا استاك بدست آيد
4-3 عدد برگ بو


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 7 آذر 1395 | 11:3 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پياز
روغن
گوشت قيمه اي
كاري
زردچوبه
فلفل
نمك
پودر هل
دارچين
چاشني ليمو فلفلي
رب گوجه
آب
ليمو عماني
زعفران
گلاب
خلال بادام
زرشك سياه يا قرمز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 6 آذر 1395 | 9:56 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم :
پنج عدد تخم مرغ آبپز
آواكادو يكعدد رنده شده آب ليموترش تازه يكعدد
گوجه گيلاسي خرد شده چهار پنج دونه
يكعدد پياز خرد شده پياز كوچيك
گشنيز تازه خرد شده دو ق غ
سير يك حبه رنده شده
فلفل دلمه اي سبز نگيني شده دو ق غ
فلفل سياه و نمك به ميزان لازم .


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 آذر 1395 | 10:11 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پياز
روغن
تخم زيره
گشنيز
برگ بو
ادويه
سير
زنجبيل تازه
گوشت خرد شده
پودر فلفل سياه
زردچوبه
گوجه پوره شده
ادويه كاري
نخود پخته شده
نمك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 آذر 1395 | 10:7 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
مرغ
آب
پياز
ادويه
زردچوبه
برگ بو
زعفران
پودر فلفل پابريكا
كره
سيب زميني
فلفل دلمه اي رنگي
رزماري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 آذر 1395 | 10:2 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:

پياز داغ
گوشت چرخ كرده
فلفل
نمك
زردچوبه
ادويه
رب گوجه
سبزيجات (هويج رنده شده، فلفل دلمه اي نگيني، قارچ خرد شده)
لازانيا
روغن
سس سفيد (شير، آرد سفيد، كره، فلفل سياه، )
پنير پيتزاي رنده شده


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:38 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم براي طعم دار كردن ماهي:

فيله ماهي چهار يا پنج تيكه
روغن مايع نصف استكان .
تمرهندي نصف بسته (تمرهند را با يك استكان آب بخيسونيد و از صافي رد كنيد )
زيره سياه آسياب شده يك قاشق چايخوري
گشنيز و شويد خردشده تازه هركدام يك قاشق غذاخوري
سير رنده شده ٣ تا حبه
پاپريكا وپودر فلفل قرمز ، فلفل سياه و زردچوبه هركدوم يك قاشق چايخوري .


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:34 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه مرغ
سس پستو
سس خردل
نمك
آويشن
قارچ
سيب زميني
سس سويا
سس شيرين دودي
روغن زيتون
جعفري

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:30 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
فيله سالمون
نمك
آب پرتقال
آبليمو
روغن زيتون
مايونز
سير
سس كچاپ
نمك
فلفل سياه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:25 | نویسنده : تک سیستم |

خورشت كدو قالبي با پلو تك نفره


مواد لازم:
پياز
روغن
گوشت گوسفندي
زردچوبه
ادويه
رب گوجه
آب
كدو
برنج
بادمجان


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:57 | نویسنده : تک سیستم |

فلافل

مواد لازم:
نخود خيسانده ٥٠٠ گرم
پياز متوسط ٢ عدد
سير يك سر
ادويه فلافل كمي
نمك و فلفل به ميزان لازم
بيكينگ پودر ٢ قاشق مرباخوري
آب ١/٣ ليوان


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:56 | نویسنده : تک سیستم |

قيمه ريزه يا كله گنجشكي


مواد لازم:
گوشت چرخ كرده
پياز رنده شده
آرد نخودچي
زردچوبه
ادويه
فلفل سياه
زنجبيل
مرزه خشك
گشنيز
جعفري
روغن
رب گوجه فرنگي
آب
زعفران


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:55 | نویسنده : تک سیستم |

آلبالو پلو

مواد لازم :
برنج دو پيمونه
گوشت چرخ شده ٣٠٠ گرم و پياز يكعدد براي گوشت
فيله مرغ ٦ تا و يكعدد پياز براي فيله مرغ
آلبالو ٣٠٠ گرم بدون هسته
شكر ٢٥٠ گرم ( كم و زياد بودن بستگي به ذائقه شما داره)
خلال پسته و زعفرون دم كشيده براي تزيين


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:54 | نویسنده : تک سیستم |

فيله مرغ يا سينه مرغ به روش خودم


مواد لازم:
فيله مرغ
پودر سير
پودر پياز
فلفل سياه
آويشن
پودر پابريكا
روغن زيتون
نمك
قارچ
كره
شير
آرد
گشنيز تازه
عسل يا شكر قهوه اي
سس سويا
زنجبيل
آرد ذرت
آب


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:53 | نویسنده : تک سیستم |

مرغ زعفرونيمرغ زعفروني

مواد لازم:
پياز رنده شده
روغن
مرغ
نمك
فلفل
ادويه مرغ
پودر سير
زعفران
آب
سيب زميني
هويج


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:51 | نویسنده : تک سیستم |

باقالي پلو با ماهيچه

مواد لازم:
پياز
روغن
زردچوبه
ادويه
ماهيچه يا گردن گوسفند
آب
زعفران
نمك
برنج
دارچين
شويد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:50 | نویسنده : تک سیستم |

سالاد سيب زميني

اين سالاد شامل :
سيب زميني آبپز و نگيني شده دو عدد
هويج پخته و نگيني شده دو عدد
نخود سبز و ذرت پخته شده هر كدوم نصف استكان
ريحان تازه خرد شده دو ق غ .


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:49 | نویسنده : تک سیستم |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال