هیدروفلوریک اسید:

اسید هیدروفلوئوریک یک محلول فلوراید هیدروژن در آب است. فرمول شیمیایی آن HF است. این یک اسید ضعیف است اما بسیار خورنده و بسیار سمی است. این ماده می تواند شیشه ای را به اسید هگزا فلوروسیلیک اسید تبدیل کند. اگر با پوست انسان تماس پیدا کند می تواند موجب مرگ انسان شود. این ماده از واکنش فلوریت با اسید سولفوریک تولید می شود و یکی از کاربردهای اصلی آن در پالایش نفت خام است. همچنین برای ساخت مواد شیمیایی مختلف دیگر حاوی فلورین، از قبیل تفلون (پوشش در ظرف پخت)، فرن (عامل خنک کننده در تهویه هوا) و فلوئوروکربن ها (که به عنوان سوخت در قوطی های آئروسل) استفاده می شود. برای تمیز کردن فلزات نیز می توان از آن استفاده کرد. HF بسیار سمی است زیرا آن با یون های کلسیم در بدن پیوند می دهد و باعث می شود تا آنها نتوانند مورد مصرف قرار گیرند. هم چنین از آن به عنوان اسید، می توان برای تولید فلوراید و نمک های اسید هیدروفلوئوریک، استفاده کرد.


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: هیدروفلوریک اسیدHFاسید فلورئوریک

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 ارديبهشت 1399 | 12:22 | نویسنده : تک سیستم |

چه موقع از ماسک استفاده کنید !؟ و چه زمانی و چگونه می توان از ماسک های پزشکی برای محافظت در برابر کروناویروس استفاده کرد ؟
قبل از قرار دادن ماسک نمدی یا هر نوع ماسک دیگر ، دستان خود را با دستمال حاوی الکل یا صابون و آب تمیز کنید.


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: تولید ماسک ماسک نمدی ماسک سه لایه

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 7 ارديبهشت 1399 | 10:7 | نویسنده : تک سیستم |

در قرن گذشته در ساخت انواع ضدیخ، متانول بدست آمده از تقطیر چوب بالاترین استفاده را داشته است. در آن زمان الکل اتیلیک، گلیسیرین، کلرور کلسیم، آب نمک، آب شکر و مخلوط آب عسل مایعاتی بودند که معمولاً به عنوان خنک کننده از آنها استفاده میگردید. همچنین در آن دوران نفت و روغن های نفتی که با آب مخلوط نمی شدند نیز به عنوان مایع خنک کننده استفاده میگردید.
در میان دهه های بیست تا سی میلادی و با پیشرفت علم و صنعت خودروسازی در جهان، نیاز به مایعات خنک کننده موتور بسیار افزایش پیدا نمود. در آن سال ها یکی از موادی که برای خنک نمودن موتور از آن استفاده میگردید، الکل اتیلیک بود که این ماده به دلیل ارزان قیمت بودن و همچنین تولید مناسب، از استقبال خوبی برخوردار شده بود.

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: فرمولاسیون آب رادیاتور ضد یخ فرمولاسیون ضدیخ فرمولاسیون شوینده شوینده

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 3 ارديبهشت 1399 | 10:55 | نویسنده : تک سیستم |

سایپا - Saipa - در سال ۱۳۴۴ با سرمایه اولیه ۱۶۰ میلیون ریال با نام «شرکت ایرانی تولید اتومبیل سیتروئن ایران» تأسیس گردید.
مالک اصلی شرکت آنتوان آیسه لبنانی‌الاصل بود که پس از او پسرانش آلفرد، چارلی و امیل تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷، اداره شرکت را به عهده گرفتند.
نام شرکت در اوایل سال ۱۳۵۴ به شرکت سهامی عام ایرانی تولید اتومبیل با نام انحصاری «سایپا» تغییر یافت و از آذر ماه ۱۳۶۰ تحت سرپرستی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار گرفت و کلیه سهام آن به نمایندگی از سوی دولت به نام سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران منتقل گردید. سهام شرکت در اواخر سال ۷۴ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و بعد از آن در دی ماه ۱۳۸۷ به موجب قانون بودجه کشور ۵۱ درصد از سهام آن، در بورس واگذار گردید.
نخستین خودروهای این شرکت وانت آکا و سواری ژیان نام داشتند و در ادامه خودروهای ژیان مهاری و ژیان پیکاب در مدل‌های معمولی و دولوکس نیز تولید شد.
در حال حاضر محصولات سایپا و شرکت زیر مجموعه آن، پارس خودرو، سهمی بیش از 40 درصدی در بازار ایران دارند و سایپا پس از ایران خودرو، عنوان دومین خودروساز ایران را به خود اختصاص داده است. محصولات خانواده x100(پراید) نیز پر فروش‌ترین محصول ایران است.
آشنایی با برخی از محصولات سایپا:


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: سایپا نمایندگی مجاز سایپا برلیانس سراتو کیانمایندگی مجاز در شرق تهران

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | 12:13 | نویسنده : تک سیستم |

يك عدد پياز درشت رو در خرد كن خرد ميكنيم و با مقداري روغن تفت ميديم،فيله هاي مرغ رو به طول برش داده و با پياز تفت ميديم،


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, خوراك مرغ

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:32 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
ژامبون گوشت يا مرغ. ۲۵۰ گرم
پيازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
سس مايونز ۱ پيمانه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سالاد رولي پيازچه

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:30 | نویسنده : تک سیستم |

گوشت چرخ شده رو به همراه پياز داغ وادويه وزردچوبه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, شپردز پاي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:25 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پودر كيك آماده
نصف فنجان پودر نارگيل
نصف فنجان گردو خردشده


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي ,كيك زلزله

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:21 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
هلو نيم كيلو دو عدد بستني ليواني وانيلي شكر سه قاشق غذاخوري شير يك دوم ليوان خامه دو قاشق غذاخوري اختياري

طرز تهيه:
هلو ها رو پوست گرفته خرد كنيد وهمراه با بقيه مواد در مخلوط كن ريخته ميكس كنيد

ارسالي از طرف خانم فريبا صفري يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:fariba_ss

منبع: سايت خورجينك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: دسر , اسموتي هلو

تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:18 | نویسنده : تک سیستم |

طرز تهيه خمير :

مواد لازم ؛
كره نرم شده در هواي آزاد ١٠٠ گرم
شكر ٨٠ گرم
تخم مرغ يكعدد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: دسر , تارت

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 20 دی 1395 | 11:0 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم :
چهار عدد كيوي
يك قوطي كوچك كمپوت آناناس
سيب پخته شده سه عدد
شكر چهار قاشق غذا خوري
هشت تيكه يخ كوچك فريزري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: دسر , اسموتي كيوي و آناناس

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 20 دی 1395 | 10:56 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
ژله تمشك يا انار
آب
سيب
شكر

طرز تهيه :
يك بسته ژله تمشك يا انار با يك ليوان ونيم آب گرم حل كرده وسه عدد سيب رو با آب ژله توي قابلمه گذاشته تا به همراه ژله پخته بشه ومن بخاطر اينكه شيرينيش بيشتر بشه در حدود سه قاشق غذا خوري شكر ريختم تا شيرين تر بشه وچون سيب دماوند سفت ودرشت هست در حدود ٤٥دقيقه گذاشتم خوب پخته شد وسيب ها خوب رنگ بگيره وبعد ريختم توي يه ظرف وگذاشتم توي يخچال تا اون مقدار كم آب ژله ببنده درست كنيد ولذت ببريد

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: سايت خورجينك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, سيب ژله اي

تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:34 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
شكر
روغن مايع
شير


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, كيك خيس

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:30 | نویسنده : تک سیستم |


مواد لازم:
سينه مرغ
پياز
سير
نمك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, برگر مرغ با سس مخصوص

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:26 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم :
ماهي نيم كيلو ( بستگي به ذائقه شما)
سير ٤ حبه
كره ٢٥ گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, ماهي با كرم زعفراني مخصوص

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:22 | نویسنده : تک سیستم |

باشويد وگل محمدي(ايده اش از خودمه)
خيار درشت رو حلقه حلقه ميكنيم و در يك كاسه ماست چكيده و شويد تازه، مقداري نمك و فلفل قرمز و پودر سير در صورت تمايل اضافه ميكنيد و مخلوط ميكنيد،بعد از اون خيار ها رو به ماست اضافه ميكنيم و به خوبي آغشته به ماست ميكنيم.به صورت دايره وار يك رديف خيار ميچينيم.
رديف بعدي خيار ها رو به صورتي ميچينيم كه يك خيار بر روي دو خيار از طبقه پايين قرار بگيره.به همين شيوه چيدمان رو ادامه ميديم تا بالا،و در آخر هم با گل محمدي تزيين ميكنيم.

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: سايت خورجينك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, ماست و خيار, تزيين ماست و خيار

تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:19 | نویسنده : تک سیستم |

طرزتهيه:

اول سيب درشت رو توش خالي كنيد و دور نريزيد چون ميخوايم ازشون استفاده كنيم(اگر از سه رنگ سيب قرمز و سبز و زرد استفاده كنيد بسيار زيبا ميشه )


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 8 دی 1395 | 9:43 | نویسنده : تک سیستم |

نان باگت دو عدد
پنير پارميزان صد گرم
سس مايونز چهار تا پنج قاشق سوپخوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي، آشپزي ايراني، آشپزي فرنگي، ساندويچ ديپلمات،

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:54 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
نشاسته ذرت دو قاشق سوپخوري (نشاسته ذرت سفيد رنگه ودر لوازم قنادي فروشي هست)
پودر ژلاتين دوقاشق سوپخوري
اب سرد يك دوم پيمانه
شير سرد دوپيمانه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , كيك يخچالي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:38 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
آب
شكر
آبليموي تازه
نعناي تازه
رنگ خوراكي مجاز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني,ليموناد نعنايي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:34 | نویسنده : تک سیستم |

اول سيب زميني ها(خام) رو با يك قاشق ويا كارد خالي ميكنيد با هر كدوم كه راحتيد
بعد توي يه قابلمه پر از روغن هر دو طرفشو سرخ ميكنيم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سيب زميني شكم پر

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كنسرو تن ماهي: يك عدد
پيازچه: 10 عدد
خيارشور نگيني: 6 عدد
سس مايونز: 3 قاشق غذاخوري
فلفل سياه: به ميزان لازم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سالاد تن ماهي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:25 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم براي مرغ قالبي :
گوشت مرغ چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم
١/٢فنجون پيازچه خردشده

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 30 آذر 1395 | 9:46 | نویسنده : تک سیستم |

محتويات اين نوشيدني :
آب گاز دار (به سليقه خودتون با طعم ليمو يا ساده)
تكه هاي آلوئه ورا(كمپوت)


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني,نوشيدني آلوئه ورا

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 29 آذر 1395 | 9:30 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كره ٢٢٥گرم
آرد ٢٢٥گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , شيريني ونيز

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 28 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

سينه مرغ..يكعدد
پياز..يكعدد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 25 آذر 1395 | 9:28 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
برنج دو و نيم ليوان
ماست يك ليوان
روغن نصف ليوان
تخم مرغ سه عدد
آب زعفرون به ميزان زياد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 24 آذر 1395 | 15:26 | نویسنده : تک سیستم |

چاي لاته چاي معطر شده مخلوط باشير هست كه مخصوص كشور هند هست وبسيار خوش طعم ميتونين براتنوع هرچند بار درستش كنيد واز طعمش لذت ببرين

براي چهار ليوان چاي لاته
طرز تهيه:دوقاشق مرباخوري چاي سياه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني, چاي لاته

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:44 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم
سه ليوان شير
پودر ژلاتين سه قاشق مرباخوري
سه ق غ نشاسته ذرت
هفت الي هشت ق غ شكر


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني, روكر موز

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:40 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
شكر
تخم مرغ
روغن مايع


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , كيك هويج

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:36 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم : مايه خمير يك قاشق غذاخوري سرخالي ، يك چهارم پيمانه آب ولرم ، تخم مرغ دو عدد ، شكر چهل گرم ، نمك يك چهارم قاشق چايخوري ، كره نرم شصت گرم ، شير ولرم سه چهارم پيمانه ، آرد نيم كيلو دوسه قاشق كمتر يا بيشتر


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , دونات

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:33 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري
آرد نيم كيلو
وانيل نوك قاشق چاي خوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , پيراشكي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
برنج
لپه
گوشت چرخ كرده
پياز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 21 آذر 1395 | 9:27 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
خمير فيلو يا اگه نداشتين نون لواش سفيد نازك به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 20 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
اسپاگتي شماره ريز يك بسته كوچك 250 گرمي
قارچ ورق شده تازه 150 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 18 آذر 1395 | 9:19 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه يا فيله مرغ 180 گرم براي هر نفر (سينه 6 قسمت و فيله را 3 قسمت مي كنيم)
عسل 2 قاشق غذاخوري (يك قاشق براي نرم كردن گوشت و يك قاشق براي تهيه ي سس)


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 17 آذر 1395 | 9:59 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه ي درشت مرغ بدون استخوان براي هرنفر يك عدد
كره ي آغشته به جعفري 25 گرم
پودر سير 1 پينچ (مقداري كه بين دو انگشت به هم چسبيده قرار ميگيرد)

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 16 آذر 1395 | 9:49 | نویسنده : تک سیستم |

طرز تهيه: برنج رو طبق معمول خيس كنيد ولي نمك نريزين . موقع آبكشي كمي زنده تر بردارين .وقتي آبكش كردين آبش كاملا كه رفت برنج رو در يك ظرف بزرگ ريخته وشكر رو اضافه كنيد( ميزان شكر بستگي به ذائقه تون داره من براي دو ونيم پيمانه برنجي كه خيس كرده بودم دو سوم پيمانه شكر ريختم ).


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 15 آذر 1395 | 13:5 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
راسته گوساله يا بغل راسته: 1 كيلوگرم
قلوه گاه گوسفندي: 500 گرم
پياز سفيد و قرمز: 300 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 14 آذر 1395 | 10:1 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
بادمجان قلمي متوسط: 7 عدد
برنج: نصف پيمانه
گوشته ماهيچه: 350 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395 | 9:47 | نویسنده : تک سیستم |

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال