مواد لازم :
چهار عدد كيوي
يك قوطي كوچك كمپوت آناناس
سيب پخته شده سه عدد
شكر چهار قاشق غذا خوري
هشت تيكه يخ كوچك فريزري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: دسر , اسموتي كيوي و آناناس

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 20 دی 1395 | 10:56 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
ژله تمشك يا انار
آب
سيب
شكر

طرز تهيه :
يك بسته ژله تمشك يا انار با يك ليوان ونيم آب گرم حل كرده وسه عدد سيب رو با آب ژله توي قابلمه گذاشته تا به همراه ژله پخته بشه ومن بخاطر اينكه شيرينيش بيشتر بشه در حدود سه قاشق غذا خوري شكر ريختم تا شيرين تر بشه وچون سيب دماوند سفت ودرشت هست در حدود ٤٥دقيقه گذاشتم خوب پخته شد وسيب ها خوب رنگ بگيره وبعد ريختم توي يه ظرف وگذاشتم توي يخچال تا اون مقدار كم آب ژله ببنده درست كنيد ولذت ببريد

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: سايت خورجينك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, سيب ژله اي

تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:34 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
شكر
روغن مايع
شير


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, كيك خيس

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:30 | نویسنده : تک سیستم |


مواد لازم:
سينه مرغ
پياز
سير
نمك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, برگر مرغ با سس مخصوص

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:26 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم :
ماهي نيم كيلو ( بستگي به ذائقه شما)
سير ٤ حبه
كره ٢٥ گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, ماهي با كرم زعفراني مخصوص

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:22 | نویسنده : تک سیستم |

باشويد وگل محمدي(ايده اش از خودمه)
خيار درشت رو حلقه حلقه ميكنيم و در يك كاسه ماست چكيده و شويد تازه، مقداري نمك و فلفل قرمز و پودر سير در صورت تمايل اضافه ميكنيد و مخلوط ميكنيد،بعد از اون خيار ها رو به ماست اضافه ميكنيم و به خوبي آغشته به ماست ميكنيم.به صورت دايره وار يك رديف خيار ميچينيم.
رديف بعدي خيار ها رو به صورتي ميچينيم كه يك خيار بر روي دو خيار از طبقه پايين قرار بگيره.به همين شيوه چيدمان رو ادامه ميديم تا بالا،و در آخر هم با گل محمدي تزيين ميكنيم.

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: سايت خورجينك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, ماست و خيار, تزيين ماست و خيار

تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:19 | نویسنده : تک سیستم |

طرزتهيه:

اول سيب درشت رو توش خالي كنيد و دور نريزيد چون ميخوايم ازشون استفاده كنيم(اگر از سه رنگ سيب قرمز و سبز و زرد استفاده كنيد بسيار زيبا ميشه )


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 8 دی 1395 | 9:43 | نویسنده : تک سیستم |

نان باگت دو عدد
پنير پارميزان صد گرم
سس مايونز چهار تا پنج قاشق سوپخوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي، آشپزي ايراني، آشپزي فرنگي، ساندويچ ديپلمات،

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:54 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
نشاسته ذرت دو قاشق سوپخوري (نشاسته ذرت سفيد رنگه ودر لوازم قنادي فروشي هست)
پودر ژلاتين دوقاشق سوپخوري
اب سرد يك دوم پيمانه
شير سرد دوپيمانه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , كيك يخچالي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:38 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
آب
شكر
آبليموي تازه
نعناي تازه
رنگ خوراكي مجاز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني,ليموناد نعنايي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:34 | نویسنده : تک سیستم |

اول سيب زميني ها(خام) رو با يك قاشق ويا كارد خالي ميكنيد با هر كدوم كه راحتيد
بعد توي يه قابلمه پر از روغن هر دو طرفشو سرخ ميكنيم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سيب زميني شكم پر

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كنسرو تن ماهي: يك عدد
پيازچه: 10 عدد
خيارشور نگيني: 6 عدد
سس مايونز: 3 قاشق غذاخوري
فلفل سياه: به ميزان لازم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سالاد تن ماهي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:25 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم براي مرغ قالبي :
گوشت مرغ چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم
١/٢فنجون پيازچه خردشده

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 30 آذر 1395 | 9:46 | نویسنده : تک سیستم |

محتويات اين نوشيدني :
آب گاز دار (به سليقه خودتون با طعم ليمو يا ساده)
تكه هاي آلوئه ورا(كمپوت)


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني,نوشيدني آلوئه ورا

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 29 آذر 1395 | 9:30 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كره ٢٢٥گرم
آرد ٢٢٥گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , شيريني ونيز

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 28 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

سينه مرغ..يكعدد
پياز..يكعدد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 25 آذر 1395 | 9:28 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
برنج دو و نيم ليوان
ماست يك ليوان
روغن نصف ليوان
تخم مرغ سه عدد
آب زعفرون به ميزان زياد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 24 آذر 1395 | 15:26 | نویسنده : تک سیستم |

چاي لاته چاي معطر شده مخلوط باشير هست كه مخصوص كشور هند هست وبسيار خوش طعم ميتونين براتنوع هرچند بار درستش كنيد واز طعمش لذت ببرين

براي چهار ليوان چاي لاته
طرز تهيه:دوقاشق مرباخوري چاي سياه


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني, چاي لاته

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:44 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم
سه ليوان شير
پودر ژلاتين سه قاشق مرباخوري
سه ق غ نشاسته ذرت
هفت الي هشت ق غ شكر


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, دسر و نوشيدني, روكر موز

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:40 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
شكر
تخم مرغ
روغن مايع


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , كيك هويج

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:36 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم : مايه خمير يك قاشق غذاخوري سرخالي ، يك چهارم پيمانه آب ولرم ، تخم مرغ دو عدد ، شكر چهل گرم ، نمك يك چهارم قاشق چايخوري ، كره نرم شصت گرم ، شير ولرم سه چهارم پيمانه ، آرد نيم كيلو دوسه قاشق كمتر يا بيشتر


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , دونات

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:33 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري
آرد نيم كيلو
وانيل نوك قاشق چاي خوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , پيراشكي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
برنج
لپه
گوشت چرخ كرده
پياز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 21 آذر 1395 | 9:27 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
خمير فيلو يا اگه نداشتين نون لواش سفيد نازك به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 20 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
اسپاگتي شماره ريز يك بسته كوچك 250 گرمي
قارچ ورق شده تازه 150 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 18 آذر 1395 | 9:19 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه يا فيله مرغ 180 گرم براي هر نفر (سينه 6 قسمت و فيله را 3 قسمت مي كنيم)
عسل 2 قاشق غذاخوري (يك قاشق براي نرم كردن گوشت و يك قاشق براي تهيه ي سس)


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 17 آذر 1395 | 9:59 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه ي درشت مرغ بدون استخوان براي هرنفر يك عدد
كره ي آغشته به جعفري 25 گرم
پودر سير 1 پينچ (مقداري كه بين دو انگشت به هم چسبيده قرار ميگيرد)

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 16 آذر 1395 | 9:49 | نویسنده : تک سیستم |

طرز تهيه: برنج رو طبق معمول خيس كنيد ولي نمك نريزين . موقع آبكشي كمي زنده تر بردارين .وقتي آبكش كردين آبش كاملا كه رفت برنج رو در يك ظرف بزرگ ريخته وشكر رو اضافه كنيد( ميزان شكر بستگي به ذائقه تون داره من براي دو ونيم پيمانه برنجي كه خيس كرده بودم دو سوم پيمانه شكر ريختم ).


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 15 آذر 1395 | 13:5 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
راسته گوساله يا بغل راسته: 1 كيلوگرم
قلوه گاه گوسفندي: 500 گرم
پياز سفيد و قرمز: 300 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 14 آذر 1395 | 10:1 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
بادمجان قلمي متوسط: 7 عدد
برنج: نصف پيمانه
گوشته ماهيچه: 350 گرم


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395 | 9:47 | نویسنده : تک سیستم |

مواد خمير:
زرده تخم مرغ 3 عدد
تخم مرغ كامل 1 عدد
نمك 1 قاشق چاي خوري
زعفران آب كرده 1 قاشق غذاخوري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 11 آذر 1395 | 10:14 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
كاهو يك بوته
تخم مرغ آب پز يك عدد
گوجه فرنگي يك عدد


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 آذر 1395 | 11:7 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه مرغ پخته شده (بخارپز): حدود 100 گرم و يا براي هر فنجان سوپ يك قاشق غذاخوري ريز شده
آب مرغ (استاك) 2.5 ليتر و يا به هر 1.5 ليتر آب 2 عدد گالينابلانكاي مرغ اضافه مي كنيم تا استاك بدست آيد
4-3 عدد برگ بو


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 7 آذر 1395 | 11:3 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پياز
روغن
گوشت قيمه اي
كاري
زردچوبه
فلفل
نمك
پودر هل
دارچين
چاشني ليمو فلفلي
رب گوجه
آب
ليمو عماني
زعفران
گلاب
خلال بادام
زرشك سياه يا قرمز


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 6 آذر 1395 | 9:56 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم :
پنج عدد تخم مرغ آبپز
آواكادو يكعدد رنده شده آب ليموترش تازه يكعدد
گوجه گيلاسي خرد شده چهار پنج دونه
يكعدد پياز خرد شده پياز كوچيك
گشنيز تازه خرد شده دو ق غ
سير يك حبه رنده شده
فلفل دلمه اي سبز نگيني شده دو ق غ
فلفل سياه و نمك به ميزان لازم .


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 آذر 1395 | 10:11 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
پياز
روغن
تخم زيره
گشنيز
برگ بو
ادويه
سير
زنجبيل تازه
گوشت خرد شده
پودر فلفل سياه
زردچوبه
گوجه پوره شده
ادويه كاري
نخود پخته شده
نمك


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 آذر 1395 | 10:7 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
مرغ
آب
پياز
ادويه
زردچوبه
برگ بو
زعفران
پودر فلفل پابريكا
كره
سيب زميني
فلفل دلمه اي رنگي
رزماري


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 آذر 1395 | 10:2 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:

پياز داغ
گوشت چرخ كرده
فلفل
نمك
زردچوبه
ادويه
رب گوجه
سبزيجات (هويج رنده شده، فلفل دلمه اي نگيني، قارچ خرد شده)
لازانيا
روغن
سس سفيد (شير، آرد سفيد، كره، فلفل سياه، )
پنير پيتزاي رنده شده


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:38 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم براي طعم دار كردن ماهي:

فيله ماهي چهار يا پنج تيكه
روغن مايع نصف استكان .
تمرهندي نصف بسته (تمرهند را با يك استكان آب بخيسونيد و از صافي رد كنيد )
زيره سياه آسياب شده يك قاشق چايخوري
گشنيز و شويد خردشده تازه هركدام يك قاشق غذاخوري
سير رنده شده ٣ تا حبه
پاپريكا وپودر فلفل قرمز ، فلفل سياه و زردچوبه هركدوم يك قاشق چايخوري .


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:34 | نویسنده : تک سیستم |

مواد لازم:
سينه مرغ
سس پستو
سس خردل
نمك
آويشن
قارچ
سيب زميني
سس سويا
سس شيرين دودي
روغن زيتون
جعفري

 


موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايرني ,آشپزي فرنگي

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 26 آبان 1395 | 10:30 | نویسنده : تک سیستم |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال